Diensten

Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure is sinds 1964 gevestigd in St-Annaland. Ons werkgebied beslaat geheel Zeeland, West-Brabant en een deel van Zuid-Holland. Gemiddeld werken er 15 personen binnen ons bedrijf. Werkzaamheden van aannemingsbedrijf A. Goedegebuure:

Grondwerk / riolering

Wij hebben voor alle soorten grondwerk de juiste machine beschikbaar. Van het grootschalige grondwerk met grote rupskraan tot grondwerk op de m2 met onze kleinste telg, de 1 tonner.

Bestrating

Van het verharden van grote industrieterreinen of havengebieden tot het aanleggen van een terras met sierbestrating; alle werken van groot tot klein worden door ons op vakkundige wijze uitgevoerd. Zie ons overzicht van voltooide werken in het menu projecten.

Machinaal bestraten

Hunklinger bestratingsklem voor het machnaal aanbrengen van bestrating

Door de strengere wetgeving m.b.t de fysieke belasting van de straatmaker, is het machinaal bestraten de laatste tijd sterk in opkomst. Daarom hebben wij als bedrijf enkele investeringen gedaan om u ook op dit onderdeel perfect van dienst te kunnen zijn. Zo hebben wij een 4 tons midikraan (kubota) aangeschaft met een hunklinger bestratingsklem. Voor het mechanisch afreien van het zandbed beschikken wij over de afreibak, waarmee moeiteloos grote oppervlakten in een oogwenk uitgevlakt liggen om de verharding te kunnen aanbrengen. De dikte van de straatsteen speelt praktisch geen rol meer, de kubota met bestratingsklem pakt per keer een m2 stenen en legt deze in hoog tempo op het afgewerkte zandbed. Daarna is het de beurt aan de volgende investering; de hydraulisch aangedreven veegbezem. Hiermee wordt de bestrating schoongeveegd, waarna alles afgetrild en ingeveegd kan worden.

Machinaal delven van graven

Voor diverse gemeentes verzorgen wij het delven van graven. Wat vroeger voor twee mankrachten een dagtaak was, is voor onze gespecialiseerde machinisten kinderspel. Gemiddeld meer dan 200 x per jaar en dit al verscheidene jaren lang, rukken we uit om ook deze taak vakkundig uit te voeren. Hebt u interesse om van onze diensten gebruik te maken, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Materiaalcontainer voor het opslaan van gereedschap en materialen

Containertransport

Een sloopklus? Een tuin ontruimen? Een tuin ontgraven? Huur een container!! Wij verhuren en vervoeren diverse containers groot en klein om uw afval, bouwstoffen of bouwmaterialen te vervoeren. Tevens leveren wij alle soorten zand, grind en grond tegen aantrekkelijke prijzen.

Sloopwerken

Ook kunnen wij voor u diverse sloopwerkzaamheden verzorgen.

Levering nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen

Bij de uitvoering van onze werken komen regelmatig gebruikte bestratingsmaterialen vrij. Opsluitbanden, trottoirbanden, betonstenen, betontegels bieden wij daarom regelmatig aan tegen scherpe prijzen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook nieuwe bestratingsmaterialen tegen scherpe prijzen leveren. Zie voor ons huidige aanbod de menu aanbiedingen.

Verhuur rijplaten

Onze bedrijfsactiviteiten maken het bij slecht weer of slechte ondergrond noodzakelijk om rijplaten te gebruiken. Daarom hebben wij een ruime voorraad kunststof en stalen rijplaten liggen om ook bij minder goede omstandigheden een draagkrachtige ondergrond te waarborgen. Wij verzorgen het aanvoeren, aanbrengen, opladen en weer afvoeren van rijplaten op verzoek. Vraag naar de mogelijkheden!

A. Goedegebuure

Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure is in 1964 opgericht en in al die jaren is er een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van de grond- weg- en waterbouw.

Certificeringen

Contact

Bronsgeestweg 6

4697 RT, Sint-Annaland

+31 (0) 65 14 07 969

info@agoedegebuure.nl 

www.agoedegebuure.nl

Sociale kanalen