Bestrating

TigerstoneAannemingsbedrijf A. Goedegebuure uit Sint Annaland (gemeente Tholen) is gespecialiseerd in het machinaal aanbrengen van bestrating. Voor zowel het aanbrengen van betontegels, betonklinkers als gebakken klinkers kunt u vanuit heel Zuidwest Nederland bij aannemingsbedrijf A. Goedegebuure terecht. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om het aanbrengen van gebruikte of nieuwe bestrating. Daarnaast hebben wij vakkundig personeel in dienst die ook hun vak verstaan wanneer het gaat om sierbestrating.


Het machinaal aanbrengen bestrating is continu in ontwikkeling. Op basis van de opgedane ervaringen van de afgelopen jaren heeft aannemingsbedrijf A. Goedegebuure inmiddels een paar favorieten. Zo maken wij voor het aanbrengen nieuwe betonklinkers of gebakken klinkers gebruik van de Hunklinger bestratingsklem. Voor het aanbrengen van betontegels maken wij gebruik van een vacuüm zuignappensysteem. In de praktijk komt het ook regelmatig voor dat gebruikte betonklinkers of gebakken klinkers worden hergebruikt. Hiervoor gebruiken wij de “Tiger Stone”. A. Goedegebuure heeft inmiddels al diverse projecten uitgevoerd met deze machine daarbij werd vaak de bestrating die uit het werk vrij kwam opnieuw gebruikt.
Omdat het machinaal aanbrengen van bestrating nog steeds in ontwikkeling is zullen wij ook in de toekomst deze ontwikkelingen blijven volgen en afwegen welke methode zorgt voor de beste kwaliteit.
Sierbestrating kan vaak niet machinaal worden aangebracht omdat sierbestrating een afwijkend formaat en/of dikte heeft. Maar ook hiervoor hebben wij als aannemer vakkundig personeel in dienst waardoor een hoge kwaliteit van het straatwerk gegarandeerd is.

 

HunklingerVoordat de eerder genoemde bestrating kan worden verwerkt is het van belang een goed afgewerkte zandbaan te maken. Het uitvlakken van het zandbed is een zwaar karwei waarvoor wij al vele jaren met succes gebruik maken van een afreibak die met bijvoorbeeld een shovel over het grof geëgaliseerde zand wordt getrokken zodat een strak afgewerkte ondergrond ontstaat. Een goed afgewerkte ondergrond is immers de basis van een blijvend strak uiterlijk van de bestrating.

Een ander essentieel onderdeel voor een kwalitatief hoogwaardig aangelegde bestrating is het invegen en aftrillen. Wanneer dit op de juiste manier wordt gedaan blijft de bestrating voor een langere periode netjes liggen. Voor het schoonvegen van grote oppervlaktes wordt gebruik gemaakt van een hydraulisch aangedreven veegbezem.

Bestrating voor particulieren

Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure is tevens ingericht om particulieren te ontzorgen bij werkzaamheden aan de tuin of oprit. Hierbij behoort het grondwerk, rioleringswerk voor een goede afwatering en het leveren en aanbrengen van bestrating. Ook het aanbrengen van bijvoorbeeld een nieuwe schutting kan A. Goedegebuure voor u verzorgen. Zo heeft u maar met één aannemer en één aanspreekpunt te maken wat voor u dus duidelijk en overzichtelijk is.
Op basis van onze ruime ervaring in het aanbrengen van bestrating in verschillende materialen kunnen wij u helder en duidelijk adviseren over de mogelijkheden in de verschillende materialen en de voordelen en eventueel nadelen daarvan. Op basis van onze contacten met de verschillende betonfabrikanten zorgen wij vervolgens voor een scherpe prijs.

A. Goedegebuure

Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure is in 1964 opgericht en in al die jaren is er een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van de grond- weg- en waterbouw.

Certificeringen

Contact

Bronsgeestweg 6

4697 RT, Sint-Annaland

+31 (0) 65 14 07 969

info@agoedegebuure.nl 

www.agoedegebuure.nl

Sociale kanalen