Grondwerken

Bij aannemingsbedrijf A. Goedegebuure kunt u ook terecht voor het uitvoeren van grondwerk. Of het hierbij nu gaat om het uitgraven van een bouwput voor een vijver, aanbouw, kelder of nieuwe woning, het uitgraven van een cunet voor het toepassen van een grondverbetering onder de bestrating van een oprit of tuin, voor al deze werkzaamheden hebben wij de beschikking over passend materieel. Daarbij zal in de meeste gevallen ook een smalle brandgang of poort geen belemmering voor zijn.


Door middel van laserapparatuur zorgen we ervoor dat de graafmachines nauwkeurig de grond tot de gewenste diepte ontgraven. Vervolgens hebben we een rupsdumper in ons machinepark om de ontgraven grond te vervoeren. De uitkomende grond kan niet altijd binnen een werk hergebruikt worden en moet dus soms afgevoerd worden. Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure maakt hiervoor gebruik van een container vrachtwagen.

Samengevat kunt u bij aannemingsbedrijf A. Goedegebuure terecht voor:

  • Het uitgraven en aanvullen van een bouwput of aanbouw;
  • Het uitgraven en aanvullen van sleuven (voor bijvoorbeeld riolering);
  • Het uitgraven en aanvullen van een grondverbetering voor bestrating of andere verharding;
  • Het uitgraven van zwembad, vijvers, kelders en bassins;
  • Het verwijderen boomstronken en ander struikgewas;
  • Het leveren en aanbrengen van een puinfundering voor uw bestrating;
  • Het leveren en aanbrengen van graszoden;
  • Het leveren van diverse soorten zand, grond, grind en funderingsmateriaal voor uw bestrating;

 

Grondwerk voor particulieren

In geval u als particulier zelf uw tuin wilt uitgraven waarbij de grond voor u overbodig wordt, dan kunt u bij aannemingsbedrijf A. Goedegebuure een container huren. Hiervoor heeft u de keuze uit twee formaten. A. Goedegebuure beschikt over containers van 5 m3 en 10 m3.
Deze containers kunt u overigens ook huren voor bijvoorbeeld een sloopklus. Wanneer de klus klaar is of de container vol is nemen wij de container mee en zorgen wij dat het afval bij een erkende verwerkingsinrichting terecht komt of dat de uitkomende grond op juiste locatie wordt gestort.
De containers gebruiken wij ook om bouwmaterialen zoals zand, grond of grind aan particulieren te leveren. Wij plaatsen dan een gevulde container op de door u aangewezen locatie waarna u de gewenste hoeveelheid van het geleverde zand of grond kunt gebruiken. Na afloop komen wij de container weer ophalen zodat u nooit met een restant zand of grond opgezadeld zit.

 

 

 

A. Goedegebuure

Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure is in 1964 opgericht en in al die jaren is er een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van de grond- weg- en waterbouw.

Certificeringen

Contact

Bronsgeestweg 6

4697 RT, Sint-Annaland

+31 (0) 65 14 07 969

info@agoedegebuure.nl 

www.agoedegebuure.nl

Sociale kanalen