Wie zijn wij

Welkom op de website van aannemingsbedrijf A. Goedegebuure. Vanaf hier willen wij ons graag voorstellen. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en in al die jaren is er een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan.

Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure biedt totaaloplossingen op het gebied van de grond- weg- en waterbouw. U kunt bij ons terecht voor:

  1. Grondverzet
  2. Aanleg en reparatie van allerlei soorten bestrating (zoals bijvoorbeeld natuursteen bestrating, gebakken- en betonnen klinkers)
  3. Aanleg en reparatie van rioleringen
  4. Particuliere sierbestrating

Al een aantal jaren is het machinaal aanbrengen van bestrating één van onze specialiteiten. Inmiddels is het machinaal aanbrengen van bestrating al toegepast bij vele door ons uitgevoerde projecten. De lichamelijk belasting voor de werknemers wordt hierdoor enorm verminderd. Men hoeft aantoonbaar minder op de knieën en met de hand te werken. Door machinaal te bestraten kunnen grotere oppervlakten worden aangepakt. We spelen hier ook gelijk in op de vraag van de klant, er wordt meer werk verzet in een korte periode. Wij hebben machines voor zowel het afreien van de zandbaan, het machinaal leggen van alle voorkomende bestrating (o.a. gebakken klinkers, betonklinkers, tegels) het mechanisch stellen van betonbanden en het met vacuüm leggen van zwaardere tegels. Ondanks deze machines blijft het aanleggen van bestrating een speciaal vakmanschap. Naast het mechanisch bestraten kunt u bij ons ook nog steeds terecht voor het aanbrengen van sierbestrating en terrassen, aanbrengen van graszoden en alle daarbij komende werkzaamheden  

Bij bestratingswerkzaamheden komen er soms ook materialen vrij. Wij hebben een lijst met materialen samengesteld die we voor een aantrekkelijke prijs verkopen. Deze materialen kunt u vinden onder verkoop materialen.

Indien u geïnteresseerd bent is het mogelijk om via de adresgegevens onder het kopje “contact” te reageren. Een makkelijkere en snellere manier is om te reageren via het contactformulier. Indien u de gevraagde gegevens juist heeft ingevuld zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

A. Goedegebuure

Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure is in 1964 opgericht en in al die jaren is er een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van de grond- weg- en waterbouw.

Certificeringen

Contact

Bronsgeestweg 6

4697 RT, Sint-Annaland

+31 (0) 65 14 07 969

info@agoedegebuure.nl 

www.agoedegebuure.nl

Sociale kanalen